Boek direct op de website met 10% korting: code Famiri10

Over Villa Famiri

RUST KALMTE LUXE

We vertellen graag iets over ons.

Over ons

Villa Famiri is een kleinschalig, knus, gezellig familiair "Famiri" hotel, waar je je gauw thuis voelt in Suriname. Het is steeds weer een "thuiskom" gevoel voor onze gasten.
Villa Famiri ligt in de rustige wijk, Rainville. Dichtbij de Suriname rivier en het uitgaanscentrum. Vanuit hier kan je makkelijk met de fiets naar b.v. Leonsberg of lopend naar de stad. Het hotel is de perfecte keuze voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers, voor lang én kort verblijf.

Kom in contact

Heb je een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Stuur een mail

We zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden. e-mail: welcome@villafamiri.com

Bel ons

We zijn te bereiken op +597 450230.

Of kom eens langs

We verwelkomen u graag aan de Dr. S. Axwijkstraat in Paramaribo

Vanaf Villa Famiri is het 25 minuten lopen naar Waterkant en Fort Zeelandia. Wilt u liever niet lopen vraag aan de receptie voor een taxi. Met de taxi bent u er in 5 minuten.

  • Inchecken bij Villa Famiri is mogelijk vanaf 15:00. Uitchecken is mogelijk tot 11:00.

  • Wij hebben een samenwerking met Cardy Fietsverhuur. Hier kunt u fietsen huren in diverse modellen, dames- en herenfietsen. De fietsen worden op maat gesteld en er zijn fietsroutes beschikbaar.

Voor gasten die bij Villa Famiri verblijven zijn er de volgende parkeeropties (op basis van beschikbaarheid):

  • Parkeren voor het hotel
  • Parkeren op straat
  • Gratis parkeergelegenheid

De nachtportier is de hele nacht aanwezig.

Villa Famiri biedt een kleine menu kaart aan. 

Taxi’s zijn over het algemeen betrouwbaar. Er zijn straattaxi’s en taxi’s die werken voor een bedrijf. Deze laatste zijn betrouwbaarder. Je herkent ze de aan de gele auto kleur en/of het 4-cijferige telefoonnummer 1660, 1688 of 1690. Vraag wel aan de chauffeur om de meter aan te zetten.

Villa Famiri was een voormalig minister woning en is geopend op 1 februari 2022 na een grote renovatie. Voorheen was het een eenvoudige bed and breakfast.

De receptie is dagelijks bemand tot 21:00. Daarna is de nachtportier aanwezig tot de volgende morgen.n door data in te vullen.