Boek direct op de website met 10% korting: code Famiri10

Algemene informatie

AANKOMST Check uw kamer bij aankomst. Ondanks onze zorgvuldige controle verzoeken wij u toch direct na het inchecken uw kamer te controleren op eventuele (technische) gebreken en het direct te melden aan de receptie
AFREKENEN We aanvaarden cash, Visa, Mastercard, American Express en IBAN-betalingen. Cheques worden niet aanvaard. Wij rekenen 3% kosten voor een creditcardbetaling. Betaling van uw reservering vindt vóór aankomst plaats. Indien u online heeft gereserveerd, dan heeft u bij de reservering afgerekend en heeft u per mail uw factuur ontvangen. Indien op uw factuur de naam van een bedrijf vermeld dient te worden dan verzoeken wij u dit aan te geven voordat de rekening wordt opgemaakt. Wij zijn niet gebonden om na de betaling nog een nieuwe factuur op te maken BAGAGE OPSLAG Het hotel biedt u de mogelijkheid om uw bagage op te slaan wanneer u tussentijds op reis gaat. Onze bagage opslag is een afgesloten ruimte die zich in de lobby bevindt. Het hotel is niet aansprakelijk voor eventuele beschadiging of verlies. CHECK-IN Inchecken is mogelijk vanaf 15:00. Indien u incheckt na 21:00 (middernacht of vroege ochtend) wanneer de receptie gesloten is, verzoeken wij u vriendelijk de volgende ochtend te melden bij de receptie. CHECK-OUT Uitchecken kan tot 11.00. LATE CHECK-OUT Een late check-out kan alleen op basis van beschikbaarheid, graag uw begrip wanneer dit niet mogelijk is. De extra kosten voor een late check-out tot 14:00 bedragen €35/USD 40. Wij verzoeken u vriendelijk om vóór 09:00 aan de receptie door te geven indien u hiervan gebruik wenst te maken. ELEKTRICITEIT Alle stopcontacten hebben een capaciteit van 110 V HUISDIEREN Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel NACHTPORTIER Onze nachtportier is aanwezig nadat de receptie sluit om 21:00. Onze nachtportier voert geen receptiewerkzaamheden en zal uitsluitend kamersleutels aannemen bij vertrek of overhandigen bij aankomst PARKEREN U kunt voor- en tegenover het gebouw gratis parkeren STRIJKEN Een strijkplank en strijkijzer zijn op verzoek verkrijgbaar bij de receptie. STRIJKSERVICE Wij bieden onze gasten een strijkservice aan. De kosten hiervoor liggen tussen Srd 80,00 en Srd 150,00 per kledingstuk. Indien u kledingstukken wenst te laten strijken, verzoeken wij u dit voor 15:00 afgeven bij de receptie. U ontvangt de gestreken kledingstukken de volgende dag. TOURS EN TRIPS Een dagtrip of meerdaagse tour kunt u boeken via onze touroperator. Bij de receptie kan een afspraak gemaakt worden met onze touroperator VERLOREN EN GEVONDEN VOORWERPEN Wanneer u in het hotel een voorwerp vindt dat aan een ander toebehoort, dan dient u dat bij de receptie in te leveren. Wanneer u iets vergeten bent in de kamer, kunt u kiezen om het verloren voorwerp te komen halen of het te laten versturen. Wanneer u kiest voor versturen, zullen er verzendingskosten worden berekend. Gevonden voorwerpen worden twee maanden bewaard
2 Opmerkingen

  1. Geeta

    test Geeta

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>